Vem är Benzo?

Oj, hur ska jag kunna svara på den frågan själv? 

Vi är väldigt nya med varandra och därför så kan jag inte riktigt gå in i detalj, som jag kunde göra med Campari. Men jag har hittat lite knappar som jag kan berätta om. 

Benzo är en supersnygg jättetrevlig valack som är född 2012. Han är efter hingsten Camaro M och är väldigt högrest, har mycket utstrålning och är supersnygg att bara kolla på. Han är en väldigt mixad färg haha, han är vit, brun, svart, grå och ja alla möjliga färger helt enkelt. 
Han är så galet fin att rida på marken, han har lätt för sig och har alla gångarter på sin sida för att kanske även bli något inom dressyren? Han har mycket power, mycket hindersug och är verkligen en riktig Emma och Therese häst. 
Just nu idressyren så jobbar vi på att han inte ska krulla ihop formen, utan att han ska länga formen, komma under med rumpan och bygga mycket rygg, rump och halsmuskler. För att vi sedan ska börja rida mer i detalj i dressyren och fokusera på mer invecklade rörelser. Skänkelvikning kan han, det har han även väldigt lätt för. Men det gälelr att ta allt en sak i taget och börja i rätt ände, så att man inte fokuserar på en del, men glömemr bort resten av "grundjobbet". 

Han har ett stort språng i hoppningen, hoppar med mycket rygg och är både längt och högt över hindret. En riktig hopphäst och har mycket scoop i kroppen. Vi hoppar just nu mest linjer, enkelhinder och olika kombinationer/studs. Vi försöker oss fram och är ganska försiktiga när det komemr till hoppningen, för att veta vad som funkar bäst så att man stör honom så lite som möjligt. 
 
Det är i princip det jag kan säga, vi håller fortfarande på att lära känna varandra och då är det väldigt svårt att skriva mer ingående över hur han är som häst och hur vi arbetar generellt. Jag försöker mig fortfarande fram för att se vad som funkar bäst. 

 Vad vill ni veta om Benzo? Kanske lättare att svara på frågor än att skriva fritt?
(null)

Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se