Ny häst, ny start!

Jag har velat mycket fram och tillbaka med hur jag vill göra med bloggen, jag vill blogga, men enbart om hästar. Jag är inte den tjejen som vill skriva om outfit tips som jag gjorde 2014 på min andra blogg. Jag vill skriva om mitt fritidsinttresse och min största passion i livet. 

För att starta på ny kula, vare sig ni har hängt med här i svängarna förr, eller inte. Så har vi tyvärr varit tvungna att ta bort Campari, min finaste ägodel. Det har varit svårt tiden efter hans bortgång, men svårast var det helt klart sista dagen, vilket ni alla kan förstå. Jag tänker inte skriva om det så mycket, lika så prata om det med andra människor än min familj. Jag kan knappt säga hans namn utan att börja gråta, så ni förstår säkert hur känsligt det är för mig. Tiden efter är en ständig process som aldrig tar slut. Jag kommer inte att sluta sörja honom idag, imorgon eller om 20 år. Han har sitt namn i mitten av mitt hjärta, och sorgen kommer aldrig att lägga sig. Det kommer alltid att vara lika svårt att prata om honom och att han är borta, för mig så finns han alltid här, hos mig. 

Sedan så har jag tagit emot mycket rent utsagt respektlösa kommentarer, både mellan fyra eller fler ögon men också via internet as usual. Jag tänker inte gå in djupt på det i mitt "comeback" inlägg, utan den historian sparar vi till senare. 

Trots det här mörkret som fortfarande är i mitt liv, så har vi skaffat en ny stjärna. Det är nog här många tappar bort sig, tror att jag byter ut mina hästar osv. Men som sagt - det tar vi senare. 

Benzo heter våran nya lilla filur!!

Han är en unghäst, precis fyllt 6år. Mycket lek och bus. Han är grundutbildad i både hoppning och dressyren, men något grön i hoppningen. Han har ett enormt scoop och ett härligt stort språng (som är svårt att följa med i förtillfället haha). Det här kommer att också vara en process i sig, har aldrig haft unghäst innan, men allt hittills har gått långt över förväntan. Vi har hunnit med hoppkurs, hoppträning, dressyrträning mm. Allt känns verkligen så himla bra! Emmas och min ridning är väldigt olika men väldigt lika, ni som förstår, förstår. Han passar så bra för oss båda verkligen, en chans att utbilda en häst tillsammans och ha extremt roligt med. Vi är redan helt fröälskade, och idag firar vi en månad tillsammans!! Hur sjukt? Känns som att det var igår vi rullade från Stockholm med en liten häst i hästsläpet. 
Jag kommer att göra ett mer detaljerat inlägg om vem Benzo är, vad vi tränar på, hur vi tränar och tänker mm. Ja, ett basic inlägg om en häst. 

Hoppas att ni har orkat läsa det här och ser fram emot att läsa mer om vår resa!
 


emma

vilken fin häst :)

Svar: Tack så jättemycket!!
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se