Dagens Benzo

Idag så fick Benzo vila eftersom att Emma hoppade honom på hopplektionen för Uffe igår. Han fick bli borstad och fick en makeover, hovolja såklart! Sedan tog vi en promenad i skogen, han är så härlig att vara ute och gå med! 
Han är så social och tycker om att vara nära men på ett bra sätt. Han håller sitt avstånd men vill ändå vara social och nära. Han lyssnar och stannar när man själv stannar (oftast) haha. En riktig gosgubbe!! 

Imorgon däremot ska jag rida Benzo, tänkte rida lite ute men sen också lite i ridhuset. Vi får se hur det blir! Lite pajs med hoppning blir det tills i helgen iallafall då han har hoppat lite mycket nu. Markarbete (bommar på marken) några gånger i veckan, basic work helt enkelt. Ser fram emot att rida imorgon, har varit fullt upp utanför stallet den här veckan så har inte riktigt hunnit, möten med sommarjobb mm. Ska bli skönt at sitta i sadeln imorgon igen! 

(null)

(null)emma

vilken fin häst :)

Svar: Tack! :)
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se