Dagens Campari

(null)

Wow, vart ska jag börja hahah, knäpp, galen osv? nah hjälper knappast mig eller honom att säga så. 

Men, han var extremt pigg och tittig idag. Vi har ett problem med att han vägrar slappna av och låta ryttaren rida så fort någon longerar eller tömkör i ridhuset, det har alltid varit så men nu har det visats sig ännu mer än vanligt. Vilket gjorde så att jag red ut idag istället, jag ville ha kul och känna att jag sitter i sadlen av en andledning. Men det var enklare sagt än gjort. 

Extremt pigg och tittig enligt Campari menas att man är i liften dygnet runt, och ni kan ju gissa hur kul det är. Försöker lugna ner honom och verkligen få honom att fokusera på något annat än allt runt om. Men så himla svårt med en häst som är en ståltråd. Han gjorde sitt bästa och jag lika så, men jag blir så frustrerad när jag inte når fram till honom. Han är svår och jajaja, men jag vet det, det är frustrerande ändå att inte nå fram. Kunna hjälpa honom eller kunna göra saken bättre. 
Det vart en skrittrunda utomhus i det gråa vädret istället för ett ridpass ute. Lite travinslag men inget värt att nämna. 
Bättre lycka nästa gång, mamma rider lektion för Suss imorgon! så kul!!

Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se