Praktik

Länge sedan jag uppdaterade vilket resulterar i att jag har gjort saker som jag inte har skriit om, som ni kanske inte ens vet om hahah. Meeeen, jag är ute på praktik just nu, förra året var det på ett äldreboende och i år är jag på hemtjänsten. Faktiskt väldigt kul, dagarna går fort och alla man träffar är så trevliga. Riktigt kul!!
 
Det här är min tredje vecka där och jag ska vara ute i fem veckor. Inte så långt kvar nu. Riktigt kul iallafall att prova på olika yrken och öppna nya vägar som man kan välja. Idag börjar jag 7:30, men var ledig igår så är inte speciellt trött ändå. 

Efter att jag har slutat så ska jag åka till stallet med mamma och Emma, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Vi får se. Kul ska det bli iallafall. 
 
 

Mina mål 2018

Well well, uppdateringen har still inte varit den bästa från min sida, har inget att skylla på idag. Utan mer att tiden och intresset är svagt men att börja om och starta om är en stor omställning, en sak till att proppa in i schemat. Men men vi försöker. 

Mina mål 2107 var svaga, hade ingen direkt motivation och jag hade svårt att hålla humöret uppe, vilket jag fortfarande känner av. Tack vare det så vart jag även extremt stressad vilket jag känner av än idag. Så, vi börjar 2018 med att sätta upp mål som jag vill uppnå, inte många, men mer några få som jag verkligen fokuserar på. 
 
1. Sluta skämmas över att göra fel, det här har jag börjat med redan nu. Jag har brytt mig så mycket om allt och lite till fram tills nu. Livet ska vara perfekt och inga misstag ska begås. Men jag är så extremt trött på det, att hela tiden ha en klump i magen för att man kanske skulle kunna förstöra allt eller göra fel, come on. Hur många göra inte fel dagligen? Livet är inte perfekt och det måste vi lära oss att leva med. Släpp kontrollen och bara lev, hur svårt kan det vara?
 
2. FOKUS, fokusera på det som är viktigt, inte ta något för givet utan plugga till varje prov, gör ditt bästa. Fokusera på bitarna i livet som gör livet värt att leva, låter extremt klyschigt men, så viktigt. Allt man gör nu, allt arbeta man lägger ner och sliter för varje dag, kommer att löna sig senare. Det är värt det, men fokus måste vara på rätt saker. 
 
3. Rida bättre, well det kom nog inte som en överraskning direkt, men värt att ta upp ändå. Träna för nya tränare och skaffa sig enorma möjligheter, bättra pusselbitarna som sitter på fel plats och förbättra kvaliten på min ridning. Jag vill, och kan så mycket mer och det vill jag få ut på Campari. Inget stress, men jag vill fortsätta utvecklas med honom, hur svårt det än är.
 
4. Vara mer med de som betyder mest för en, innan har jag alltid sagt att "nej jag har hsten idag" osv när vi kompisar ska ut någonstans, så less på det. Nu ska jag planera så att jag verkligen KAN vara med mina vänner och hålla den kontakten jag har med dem. Det är så viktigt för mig, och jag inser det verkligen nu. 
 
(null)

(null)

Dagens Campari

(null)

Wow, vart ska jag börja hahah, knäpp, galen osv? nah hjälper knappast mig eller honom att säga så. 

Men, han var extremt pigg och tittig idag. Vi har ett problem med att han vägrar slappna av och låta ryttaren rida så fort någon longerar eller tömkör i ridhuset, det har alltid varit så men nu har det visats sig ännu mer än vanligt. Vilket gjorde så att jag red ut idag istället, jag ville ha kul och känna att jag sitter i sadlen av en andledning. Men det var enklare sagt än gjort. 

Extremt pigg och tittig enligt Campari menas att man är i liften dygnet runt, och ni kan ju gissa hur kul det är. Försöker lugna ner honom och verkligen få honom att fokusera på något annat än allt runt om. Men så himla svårt med en häst som är en ståltråd. Han gjorde sitt bästa och jag lika så, men jag blir så frustrerad när jag inte når fram till honom. Han är svår och jajaja, men jag vet det, det är frustrerande ändå att inte nå fram. Kunna hjälpa honom eller kunna göra saken bättre. 
Det vart en skrittrunda utomhus i det gråa vädret istället för ett ridpass ute. Lite travinslag men inget värt att nämna. 
Bättre lycka nästa gång, mamma rider lektion för Suss imorgon! så kul!!


Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se