Sthlm

Wow, inte haft en sekund lugn idag. Gick upp halv 7 för att åka tills Stockholm så fort som möjligt. Väl inne i stan skulle vi äta, shoppa och träffa min moster. Såå kul! 
När vi kom dit så åt vi på ett café direkt till vänster när man kommer in i gallerian, så gott. Jag åt en skagenwrap, ÄLSKAR skaldjur. Sedan shopping, shopping, shopping. Mycket fint och mycket saker på rean. Köpte världens drömjacka från DM, mocka liknande jacka, svart såklart. 
Sedan hade vi shoppat klar och då åt vi på brugerking en snabbis, var sååå törstig och när jag får läsken så är den varm och avslagen. Huuuur kul hahah, maten var helt ok. Mätt vart jag och sedan åkte vi hem runt 16 tiden, men inte hem hem. Utan dirket till stallet, Emma red Campari på utebanan då Henrik Ankarcrona har kurs i stallet och ridhuset är bokat. 
Nu har jag äntligen landat i soffan, skönt. Imorgon blir det loppis i ett ridhus runt Brottby. Skönt att bli av med saker som man inte har användning av! 

(null)
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se