Jag är tillbaka!!!

Wow, uppehåll sedan i början av April, det känn. Pausen har varit välbehövlig men jag har också längtat efter att fortsätta blogga, och jag vill såklart inte ge upp den här bloggen så lätt. Jag älskar att skriva och att ge upp vore inte optimalt i nuläget när allt runtomkring är relativt stabilt haha :)
 
Vart ska vi börja? Det har hänt så OTROLIGT mycket sedan sist, ni anar inte, mitt liv har varit en berg och dalbana rent utsagt. En del av det är jag därmed också tvungen att skriva om i andra inlägg för det tar inte några rader att skriva, utan ett heeeelt inlägg. 
 
Det jag kan börja med att skriva är att Campari var skadad hela långa sommaren, vilekt inte alls var "inräknat" i vår planering, såklart. Skadan kommer jag att skriva mer om och alla detaljer runt om det också, för det är väldigt mycket eftersom att det sträckte sig under några månader. Mycket detaljer som måste flikas in för att ni inte ska dömma, utan förstå. 
 
Vi var i Falsterbo, som vanligt vilket var så himla kul. Mycket shopping vilktet de flesta av er redan vet om. Ps kundkväll här om månaden, grymt!! Fick med mig så himla fina saker hem som jag verkligen vill visa er, skulle vara så himla kul. Träns, pannband mm. 
 
Det var bara några av det hundra saker som har hänt sedan sist, har längtat så mycket efter att skriva till er. Mer än vad jag någonsin trodde att jag skulle. Att inte kunna skriva av sig på ett sätt som man har vant sig vid var svårt. Jag kan lova er en blogg som är väl uppdaterad och massor med roliga saker, percis som förr - fast ännu bättre!!
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se