Tävling + Täcke

Woho, ni som följer mig på instagram vet att jag tillsammans med två supersöta tjejer (@lyckoanglar_vme) har en pågående tävling just nu där två st vinnare kan vinna lyckoänglar! Hur kul? och hur fina är dem inte? Det ska verkligen bli så kul att i framtiden kanske kunna samarbeta med de här två tjejerna. 
 
Anyway så har jag beställt ett täcke idag, vartifrån får ni reda på senare när det kommer hem till mig. Värt varenda krona och det är så himla fint. Jag ska verkligen frösöka komma ut på fler pay and jumps nu mot våren och sommaren. Kändes perfekt med ett nytt transporttäcke/fintäcke. Ett välkänt företag som ni alla säkerligen har hört talas om, grymma produkter!
 
Imorgon jobabr jag igen och det ska faktiskt bli så kul, kommer att sakna praktiken när den är slut. Men men, behålla enegrin och glädjen de sista dagarna så kanske man kan komma tillbaka någon gång. 
 
Hoppas att eran Onsdag har varit grym, min spenderades i ridhuset med la familia, Emma tog C på en liten hopprunda och det gick så fruktansvärt bra! 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se