Dressyr trim

Igår red jag lektion för Fia, första lektionen för henne i år. Jag tyckte att det gick super bra, stel i början men vart så galet fin i slutet. 

Idag så gick det inte så bra, jag har för höga krav på mig själv. Jag hinner inte prestera på min nivå innan mitt huvud är 200 nivåer över. Det funkar inte när man har en så pass svår och känslig häst som Campari är. Jag måste tagga ner lite och börja tycka att det är kul att rida igen. För just nu, så kan jag inte säga att jag tycker att det är kul längre. Jag har sånna krav på mig själv så att glädjen i sporten försvinner. Det här om något är det som jag måste jobba på mest, att göra så att det blir kul igen. För det här är mitt fritidsintresse. Det ska vara kul, annars kan man lika bra lägga av.

Men han jobbade på bra ändå, det är jag som blir frustrerad när jag inte gör allt till 100% utan bara till 90%. Hästen är värd guld, han är så bra. Älskar honom till månen och tillbaka. Därför är det SÅ viktigt att det här ska bli kul.

Hur har ni haft det idag? Jag har varit ledig idag från min praktik och det är jag även imorgon :)
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se