Day off

Länge sedan, yeez. Men nu är jag igång och har öppnat bloggen för ett nytt försök. 
 
Weeell, jag är ledig idag från praktiken och hittills har jag streck kollat på Orange is the new black, och sedan har jag även tagit en liten promis med katten. Andra går ut med hundar but jag går ut med min kissekatt. Anyway så har det hänt väldigt mycket sedan sist jag skrev här, igen. 
Jag har börjat min praktik på ett äldreboende, sååå mysigt verkligen. Jag har två veckor kvar av fem vilket är lite segt för man fäster sig fort med människor som man hjälper i vardagen. 
Sedan så har Campari flyttat till Sanda gård, där vi står nu. Ett nybyggt stall och allt är helt perfekt. Träningar, ridhus, stall, hagar, ALLT. Jag trivs så galet bra där, vilket vi märker på C att han också gör. SÅ KUL.
Fler bilder osv kommer I PROMISE. 
 
anyway så hoppas jag att ni mår bra och att det går fantastiskt för er. Zara Larssons nya album kom ut idag och jag är craaazy about it hahah. Kvinnan är ju sjuuuk och så gaaalet bra på alla sätt, loooove.
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se