Hoppkväll

Idag skuttade jag och Kattis i ridhuset, vilket var så grymt kul. Kravlöst, kul och super trevligt. Precis det som jag behöver för att ens ha en chans till att få tillbaka mitt självförtroende. Det var grymt kul, vi ställde upp en liten gymnastikövning på ena långsidan och på den andra la vi ut tre galoppbommar.

Han var väldigt pigg och framåt, men han var samtidigt så grymt fin. Hoppade igenom med hela kroppen och vi fick riktigt fina språng på 110cm i slutet av ridpasset. Både ryttarna och hästisarna var mer än nöjda när vi avslutade ridpasset.

Har nog inte haft såhär kul när jag har hoppat på suuuper länge, det vart verkligen en boost för självförtroendet men också för rutinen på lite högre hinder än vad jag är van vid att hoppa i veckorna. Riktigt kul! :)

Tävling + Täcke

Woho, ni som följer mig på instagram vet att jag tillsammans med två supersöta tjejer (@lyckoanglar_vme) har en pågående tävling just nu där två st vinnare kan vinna lyckoänglar! Hur kul? och hur fina är dem inte? Det ska verkligen bli så kul att i framtiden kanske kunna samarbeta med de här två tjejerna. 
 
Anyway så har jag beställt ett täcke idag, vartifrån får ni reda på senare när det kommer hem till mig. Värt varenda krona och det är så himla fint. Jag ska verkligen frösöka komma ut på fler pay and jumps nu mot våren och sommaren. Kändes perfekt med ett nytt transporttäcke/fintäcke. Ett välkänt företag som ni alla säkerligen har hört talas om, grymma produkter!
 
Imorgon jobabr jag igen och det ska faktiskt bli så kul, kommer att sakna praktiken när den är slut. Men men, behålla enegrin och glädjen de sista dagarna så kanske man kan komma tillbaka någon gång. 
 
Hoppas att eran Onsdag har varit grym, min spenderades i ridhuset med la familia, Emma tog C på en liten hopprunda och det gick så fruktansvärt bra! 
 
 

Dressyr trim

Igår red jag lektion för Fia, första lektionen för henne i år. Jag tyckte att det gick super bra, stel i början men vart så galet fin i slutet. 

Idag så gick det inte så bra, jag har för höga krav på mig själv. Jag hinner inte prestera på min nivå innan mitt huvud är 200 nivåer över. Det funkar inte när man har en så pass svår och känslig häst som Campari är. Jag måste tagga ner lite och börja tycka att det är kul att rida igen. För just nu, så kan jag inte säga att jag tycker att det är kul längre. Jag har sånna krav på mig själv så att glädjen i sporten försvinner. Det här om något är det som jag måste jobba på mest, att göra så att det blir kul igen. För det här är mitt fritidsintresse. Det ska vara kul, annars kan man lika bra lägga av.

Men han jobbade på bra ändå, det är jag som blir frustrerad när jag inte gör allt till 100% utan bara till 90%. Hästen är värd guld, han är så bra. Älskar honom till månen och tillbaka. Därför är det SÅ viktigt att det här ska bli kul.

Hur har ni haft det idag? Jag har varit ledig idag från min praktik och det är jag även imorgon :)

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se