Todays Campi

Åh vad fin Campari va idag när jag red honom, trots att det blåste som sjutton. Har tidigare ridit på stübben golden wing bettet, vilket har fukat bra men jag tycker att jag inte får någon lugn och ro uppe i sadeln när bettet är delat. Testade därför idag att rida på ett vanligt rakt plastbett som vi fick med när vi köpte honom vilket gick så himla bra!

Jag satt mycket mer stilla med handen, kunde rida mer och komma åt honom på ett sätt som jag tidigare inte alls kunnat göra. Kändes så galet kul att äntligen få till det med både hans prestation och min ridning. Har haft väldigt svåra problem med att jag är väldigt hård i handen och är också väldigt rörlig i mina händer. Sjukt kul att jag satt så pass stilla med händerna så att jag märkte vilken skillnad det gav. 
Tänkte faktiskt ha samma bett ett tag nu och även hoppa på det också, och se hur det funkar liksom. 

Ställde upp en sockerbit samtidigt som jag ändå höll på och det gick superbra. Han kom rätt hela tiden och jag fick till alla distanser till sockerbiten och även en väldigt stadig ridning på honom utan slit och dra. Kändes verkligen så himla bra. Så galet kul att Mr. C har varit så himla fin de senaste veckorna efter vår svacka som vi har haft den här vintern! 
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se