Tisdag + Mr. C

Dagen började bra, samma gamla vanliga frukost samtal med beckis som alltid. 


I eftermiddag ska jag till stallet och rida, han var så galet fin igår. Idag blir det lösgörande arbete då han har blivit så fin i formen och lättare att arbeta loss i sidorna. Ska bli så himla kul nu när jag har fått upp mitt intresse för ridningen igen och tycker inte att det finns något som är roligare än att rida C. 

Btw, glad alla hjärtans dag. Min spenederas med världens bästa klass och de finaste människorna! :)

Todays Campi

Åh vad fin Campari va idag när jag red honom, trots att det blåste som sjutton. Har tidigare ridit på stübben golden wing bettet, vilket har fukat bra men jag tycker att jag inte får någon lugn och ro uppe i sadeln när bettet är delat. Testade därför idag att rida på ett vanligt rakt plastbett som vi fick med när vi köpte honom vilket gick så himla bra!

Jag satt mycket mer stilla med handen, kunde rida mer och komma åt honom på ett sätt som jag tidigare inte alls kunnat göra. Kändes så galet kul att äntligen få till det med både hans prestation och min ridning. Har haft väldigt svåra problem med att jag är väldigt hård i handen och är också väldigt rörlig i mina händer. Sjukt kul att jag satt så pass stilla med händerna så att jag märkte vilken skillnad det gav. 
Tänkte faktiskt ha samma bett ett tag nu och även hoppa på det också, och se hur det funkar liksom. 

Ställde upp en sockerbit samtidigt som jag ändå höll på och det gick superbra. Han kom rätt hela tiden och jag fick till alla distanser till sockerbiten och även en väldigt stadig ridning på honom utan slit och dra. Kändes verkligen så himla bra. Så galet kul att Mr. C har varit så himla fin de senaste veckorna efter vår svacka som vi har haft den här vintern! 

Nike news..

Well, hur länge sedan exakt var det inte jag satt här och skrev ett inlägg till er? För länge sedan. 
 
Tappade motivationen helt och har velat fram och tillbaka om jag ska börja blogga elelr inte igen, dock så är det här en del av mig. Jag saknar att sitta här och skriva av mig om precis allt. Jag sakanr att uppdatera er kring Campari för det har hänt så galet mycket på kort tid. 
Jag har bestämt mig för att försöka igen, lägga ner energi på bloggen och göra det till en vardag igen, för det är en sak som jag verkligen vill just nu. Speciellt en uppdatering kring Campari.
 
Nu när vi ändå är igång så var jag i Täby igår och köpte ett par nya skor och ett par nya trämningstights som jag förmodlingen kommer att få en stor användning för. Skorna komemr att användas till vardags och tightsen kommer att användas till träning osv, när nu det blir av haha. 
 
Skorna hittar ni HÄR
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se