Ledig med en massor med snö!!

(null)
 
Skön start på veckan, gick i skolan igår, vilket var helt okej. Hade ett prov och en redovisning, båda gick bra. Är nöjd med provet, dock så redovisade inför hlklass vilket jag hatar. Inte hatar bokstavligen utan mer vill undvika även fast än jag vet att jag måste göra det. Blir så nervös och får ont i hela kroppen, svår känsla att beskriva, men det enda som finns att göra är att utsätta sig för det mer och mer för när man har klarat av det så blir man så stolt över sig själv. 
Idag är jag ledig, har hemstudoiedag och har just nu lämnat in 2 uppgifter, vilekt är väldigt skönt. Nu är jag redo inför jullovet, har två uppgifter kvar som det inte är speciellt brottom med. Skönt att kunna pusta ut lite. Dessvärre har det kommit snö inatt och igårkväll. Mysigt oh fint är det, men nu måste jag ut och skotta, lite motigt när jag just nu sitter i soffan i varma huset. Men vet att jag måste ut i det blöta kalla vädret. 

Igår red jag Campari, han är så otorligt fin just nu. vi har verkligen kämpat oss igenom vänstersidan och det börjar gå bättre och bättre även om han fortfarande är extremt tung. Fortsätter vi som vi gör så går det säkert super bra. Har dock bytt bett just nu, från ett D-ringsbett som var tredelat till mitt älskade hack från sprenger med långa skänlar. Super bra att trimma lite på, speciellt när det gäller att bjuda in honom till övningar så funkar han så bra på det. Riktigt kul!!
(null)
 
(null)
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se