Hur ska jag göra?

Tanken imorse var att jag nu skulle sitta här, vara lycklig över att ha hoppat med Campari. Men lyckan är mer en uppgivenhet just nu. Innan ni läser det som kommer så vill jag att ni förstår att jag vill göra allt som jag kan för att allt ska funka på så rättvisa villkor som möjligt, för både mig och Campari. 
 
Jag hade planen idag att det skulle vara kul att hoppa, hade kollat på Nellie berntssons youtube och sugit in inspiration. Jag var så himla glad att jag skulle försöka göra det bästa, så kravlöst som möjligt för att det bara ska vara kul. Men det slutade inte riktigt så. 
 
Nu under en tid sedan vi satte igång Campari så har jag fått känslan av att när han bockar och gör allt som han brukar så får jag känslan av att han vill ha av mig. Den känslan har jag aldrig haft förr, och tanken på ATT han vill ha av mig gör mig rädd eller snarare frustrerad. För hur jag än går till väga, testar nytt, nytt upplägg osv så känns det hopplöst. Jag har testat allt i min väg för att få det att funka, både genom utrustning, träning och upplägg. Har testat med att hoppa i ridhuset när en annan häst är där inne så att han inte är själv, men resultatet blir alltid detsamma. 
 
Jag red idag, hoppade och det gick så himla bra, det var så himla kul, tills vi höjde till 50cm. Tro mig, höjden låter väldigt lite men för Camapri var det så kul och en så stor grej. Han tyckte såklart att det var jätte kul och bockade direkt efter hindret, vilket gjorde så att jag redan var i obalans innan hindret eftrsom att han hoppar och studsar då också. Vilket gjorde så att jag inte hade balansen för att sitta kvar. Så jag flög av helt enkelt. Känslan i sig var bra, trots att jag ramlade av, gjorde illa mig lite så satt jag upp och hoppade igen. 
Vilket gör så att hoppningen i sig inte var det som gjorde så att jag sitter här nu. Utan det är mer känslan som jag har, den är så svår att beskriva och jag ska göra allt jag kan för att försöka förklara för er. 
 
Jag har opererat ryggen, vilket innebär att jag har mycket att förlora om jag ramlar av på fel sätt. Campari är en väldigt studsig häst i sig och gör lite hur som helst. Jag rider precis som vanligt, även om magkänslan säger att jag inte borde. Men hur skulle jag kunna lägga av med det som gör mig till den jag är? Att min rygg, som redan har dragit ner mitt självförtroende i backen skulle begränsa mig IGEN? Nej, jag rider ändå.
 
Men när jag flyger av så blir jag så frustrerad, för jag vet inte vad jag gör fel. Jag kollar om och om igen på filmerna jag har för att se om det finns något som kanske stör honom, och att det är därför han gör som han gör. Men hittar inget som jag ser. Han är pigg visst, men när man har så mycket att förlora är frågorna fler än vad man får svar. Jag vill rida, men inte till varje pris. Jag vill ha kvar Campari, men bara om det gynnar oss båda. Jag vill rida, jag vill hoppa, jag vill må bra. Men allt med att han är svår sätter stopp för min utveckling, och begränsar C utveckling och vi båda hamnar på olika sidor. 
 
Och snälla, jag vill inte höra något om att han har ont, han är röntgad ua, kollad ua och allt liknande, tro mig, han är inte skadad. Jag vill tro att det har med att han är pigg att göra, men det är så svårt när magkänslan säger att han bara vill ha av mig, hjärnan säger att han bara är pigg och hjärtat säger att han aldrig skulle göra något sånt. 
 
Jag hoppas att ni fröstår, det är absolut inte C fel att det är såhär, vi har bara inte hittat vårt sätt att kommunicera med varandra. Jag behöver all hjälp jag kan få, var schysst för mitt självförtroende klarar inte av stöddiga kommentarer just nu. Hur ska jag göra? Ber på mina bara knän att jag hittar något som funkar för jag vill inte ge upp honom, han är min allra bästa vän och jag kommer aldrig klara av att göra mig av med honom, jag vill bara hitta ett sätt som får mig säker men ändå att vi kan vara på samma sida i boken liksom. 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se