Fartfylld Lördag

(null)

Idag har dagen varit allt annat än lugn, har haft så mycket att göra så har i princip stressat hela dagen haha. Ingen dålig tress utan mer den här stressen som man får när man vet att man har mycket roligt att göra. Alla mina kompisar är på SIHS, sååå avis, hade så gärna velat åka i år igen. Har ni varit på SIHS?
 
Dagen börjar med att klockan ringer 07:30, fixar iordning mig för att åka till stallet, packade även vanliga kläder som jag kunde byta om till i stallet. Ingen red idag utan Campari fick en vilodag. Jag bytte sedan om när stallet var klart, åkte till uppsala och fixade mina fransar. Första gången jag gör fransförlängning och det var så värt det, är så himla nöjd. 
Sedan kom jag hem, lagade mat, varm och efterrätt. Farmor och frafar kom hit och åt, riktigt mysigt och kul.
 
Och ja, nu har jag landat i soffan, längtar efter sängen. Den senaste tiden har jag varit så trött, ovanligt trött. Tror att jag behöver lov haha. Det enda jag gör på dagarna är att gå runt och antingen tänka på mat eller sängen. Känslan av att få ligga kvar i sängen, snooza och inte behöva gå ut när det är minusgrader ute, den lockar mig varje dag.
 
 
(null)
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se