Den ständiga bett-frågan

Jag har ridit med en del bett i mina dagar, testat mycket fram och tillbaka, hittat favoriter och dåliga. Hur tänker ni kring bett?

Jag lever i tron om att bett är väldigt viktigt för hästen och att det ska vara ett bra bett för att få en bra och ömsesidig kontakt. Men också för att det är så otroligt roligt att byta ut och testa nytt, även om plånboken skriker av det roliga. Hur tänker ni? 
Mina favorit bett kommer ifrån stübben och sprenger, så himla bra bett verkligen, mitt hack med långa skänklar kommar även ifrån sprenger. Campari går bra på både golden wing, vanligt tredelat från sprenger och på hacket. Men vill som sagt testa något nytt som är lite annorlunda, inte bara vanligt tredelat för det har jag redan testat, vanligt tvådelat också. 
 
Vilket är erat favoritbett eller drömbett? Något som ni bara suktar efter att få prova?
 
MItt är nog poponcini, trust eller beris. Alla tre tillverkar bett som många har. Många tycker om dom och andra inte. Men poponcini är nog det som jag verkligen vill testa, inte det med vanliga bettringar utan det som är typ ett flippanbett. Skulle vara väldigt intressant att testa på C, men plånboken mår inte så bra just nu, vilekt gör så att det får vänta, tyvärr. 
 
 Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se