Markarbete

Idag körde jag lite markarbete på C oh han var så galet fin. Ställde fram ett hinder med fyra bommar och gjorde en massor med övningar utan det. Vi började med en bom och tre meter till ett räcke som vi tillslut höjde till 95cm. När jag tyckte att vi grejade det bra så tog jag bort bommen framför hindret och tränade lite på avsprångspunkter och det gick jättebra det med. Tillslut la jag till bommen igen men den här gången 1,5 meter från hindret och så travhoppade jag hindret vilket gick så himla bra. Han tog verkligen i med baken och hoppade upp sig riktigt fint! 

Vi avslutade med att lägga en bom på volt så galopperade jag kort kort över den så att han fick samla sig rejält och avslutade sedan med att trava över den också tills han sänkte nacken och slappnade av. 

Riktigt kul ridpass, guldstjärna till både hästen och mig. Så kul att ha mycket bommar framme så att man kan ändra övningarna då och då så att man inte bara tränar en sak per ridpass tan finslipar på saker genom att göra fler övningar. SÅ KUL!

Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se