Cavalleria Toscana

Kolla vad jag klickade hem för några dagar sedan från Stockholms hästbutik. En suuuper snygg Cavalleria Toscana polotröja för 500kr på rean! Så galet nöjd och så sjuuuukt snygg. Ni kan ju gissa vem som ska inviga skönheten imorgon ;)


Kommer att användas myyyycket flitigt!

Markarbete

Idag körde jag lite markarbete på C oh han var så galet fin. Ställde fram ett hinder med fyra bommar och gjorde en massor med övningar utan det. Vi började med en bom och tre meter till ett räcke som vi tillslut höjde till 95cm. När jag tyckte att vi grejade det bra så tog jag bort bommen framför hindret och tränade lite på avsprångspunkter och det gick jättebra det med. Tillslut la jag till bommen igen men den här gången 1,5 meter från hindret och så travhoppade jag hindret vilket gick så himla bra. Han tog verkligen i med baken och hoppade upp sig riktigt fint! 

Vi avslutade med att lägga en bom på volt så galopperade jag kort kort över den så att han fick samla sig rejält och avslutade sedan med att trava över den också tills han sänkte nacken och slappnade av. 

Riktigt kul ridpass, guldstjärna till både hästen och mig. Så kul att ha mycket bommar framme så att man kan ändra övningarna då och då så att man inte bara tränar en sak per ridpass tan finslipar på saker genom att göra fler övningar. SÅ KUL!


Jobbhelg + skola

Nu är min praktik done och gissa vem som skulle tillbaka till skolan efter att ha jobbat söndag kväll -> meee. 

I morse kände jag mig inte alls trött men nu, när jag kom hem från stallet, galet. 

Idag så red Emma C ett tag på uteridbanan, för första gången. Det lär inte bli den sista heller då jag tycker att det är extremt viktigt för hästens ligament och grejer att byta underlag lite då och då.
Han har gått i ridhuset där det är lite mjukt ett tag så nu tänker vi rida en stund på utebanan och variera en del. För C's bästa, men också för att det är så extremt härligt väder i princip varje dag.

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se