Väldigt dåligt...

Jag brukar alltid publicera minst två inlägg om dagen, eller ja, det är det som är mitt mål med bloggen, att lägga upp två inlägg om dagen så att ni har något trevligt att läsa. Dem senaste dagarna har mitt huvud och mitt liv inte velat samma sak som jag personligen hade velat. Haft mycket plugg, även en del saker vid sidan om som jag också var tvungen att ta tag i, nu är jag förhoppningsvis i fas igen och veckan som kommer ser jag verkligen fram emot. 
Har ni tips på några bloggar som jag kan börja läsa? Är inne i en period i mitt liv just nu där jag älskar att läsa om andras vardag, länka gärna era bloggar nedanför! :)
 
 
 


Anita

Snygg bild :D

Svar: Tack!! :)
theresesw.blogg.se

Julia Svensson

Åh vad fin du är!!

Svar: detsamma!! Verkligen! :)
theresesw.blogg.se

Amina

Vad kul att du letar efter ny inspiration och nya bloggar. Jag är ganska färsk på marknaden ;) Hoppas du kan trivas inne hos mig!

Alma Klingström

Vad skönt att känna att du är i fas igen, det är ba påt igen bruden!! Jätte fin blogg förresten, ljus och genuin :)

Kika jätte gärna in på min blogg och framförallt det här inlägget;
http://nouw.com/klingstrom/som-regndroppar-pa-fonstret-rinner-tarar-26976653
- Som regndroppar på fönstret rinner tårarna.. En liten text om när jag tog det värsta beslutet i mitt liv, jag var endast 12år gammal och visste inte vad jag skulle göra annars. Något som skulle komma att påverka och sätta spår för livet!

Svar: <3
theresesw.blogg.se

Annelie

wow vad fin du är! :)

Svar: Åh, tack fina du!! :)
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se