Nya Ridstövlar

 
Ni som har följt mig, vet hur länge jag har velat haft Parlanti ridstövlar, jag har dock alltid tyckt att 4500 kr är lite över min budget att ge för ett par ridstövlar. Den här säsongen kom dem här ridstövlarna in, eller om det var den förra, jag kommer inte riktigt ihåg. Anyway, ända sedan dem kom in har jag velat haft dem. Just nu har Hööks 15% på alla ridstövlar och ridskor, då passade vi på att köpa dem. Då mina arezzo är för små i skaften högst upp och min andra ifrån hööks har en trasig dragkedja. Jag fick ge runt 1500 kr för dem här, vilket är ett väldigt bra pris enligt mig. Plus att dem är hur snygga och sköna som helst.
Nu ska jag till stallet och rida, ska test-rida i dem här, ska bli väldigt spännande. Hoppas att dem är grymma, dem har även supergrip läder innanför vaderna. Hoppas att det kan vara till någon hjälp. Jag älskar dem!!
 
 


Ridskoleryttarna

Ridstövlarna var ju riktigt snygga!! :F

Svar: Tack! :)
theresesw.blogg.se

Ridskoleryttarna

:D *

Vanessa

Jag hade Parlanti innan mina nuvarande från Bocaj. Har även provat de på bilden och jag måste säga att Parlanti är värda vartenda krona. Det är absolut mycket pengar, men du får kvallite för de pengarna. Jag kände stor skillnad på Parlanti och hööks skorna trotts att de är lika ;) Hehe antar att jag bara är lite kräsen ;)

Svar: Hahah, skulle definitivt lägga ut pengar på ett par kvalité stövlar om jag tävlade och gjorde meriter. Det känns dock onödigt med tanke på att jag inte tävlar right now haha ;) Förstår verkligen att det är en annan kvalité på Parlanti än vad det är på Hööks stövlar. Det är ju en stor skillnad på stövlar, men någon gång kanske det blir några Parlanti? Då skulle jag vara världens gladaste :D
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se