Hoppträning 7/9

Som ni märkte så kom det inte ut mnågot hopp inlägg som jag lovade i onsdags, det vart för tight med tid helt enkelt. Jag kom hem runt halv tio tiden, sedan duscha, plugga lite och sova, sedan upp 05:30 nästa dag, ja you name it. Nog med bortförklaringar. 
 
Tränignen gick hyfsat, jag valde dock att inte hoppa högre än 80cm då jag ville öva teknik och det tyckte min tränare också. Jag ville få ett bra flyt med en bra känsla utan att bli nervös för att det går för fort och kan bli farligt på högre höjder. Det gick, jag fick honom lugn, jämnt och fint tempo som jag inte riktigt har vågat ridit i förr, så kul. Jag kunde släppa på honom och låta han använta sin stora galopp som han inte har gjort tidigare för att jag har tvekat. Galet kul. Så skönt att slippa pressen att prestera på höga höjder, utan att äntligen kunna slappna av och känna att det här ska vara kul och inget jag ska visa upp för alla andra. Det handlar om mig och Campari, inte dem på läktaren. 
 
 


Tilda

Åh vad jag älskar din blogg! Så himla fin <3

Svar: Tack!! :D
theresesw.blogg.se

Ridskoleryttarna

Duktiga ni! /Ida

Svar: Tack!! :)
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se