Weekend

Nej vad skönt, studiedag idag. Vanligtvis vid sådana tillfällen brukar jag faktiskt inte plugga haha. även omd et heter studiedag av en anledning så pluggar majortiteten inte. But, today gick jag faktiskt upp vid 8, segade till det lite på morgonen och hade det allmänt mysigt. Kollade Youtube ett tag, läste lite bloggar. Drog sedan på mig mina tränignskläder och körde ett styrkepass för mage och rump, en del ben också. Slängde mig sedan in i duschen och nu sitter jag här. Han redan lämnat in 2 uppgifter som skulle in idag eller nästa vecka, känns skönt. Har dock två prov i veckan så lugnt är det inte, resten av dagen ska jag jobba med instuderingsfrågor i medicin, sedan helg och på söndag en repetiton av det jag gjort idag. Bra upplägg? JA haha. 
 
Hoppas att ni får en härlig dag trots det blåsiga vädret utanför dörren!
 
 

Brandstation & Skola

Varje onsdag är vi i våran lilla klass ute på Viktoria i Uppsala, brandstationen alltså. Där har vi sammanlagt tre lektioner, 2 med vanliga lärare och 1 med två brandmän. Det är svin kul, vi får testa på allt typ. Sist så klippte vi bil, gången innan hade vi teori och någon gång innan det så klättrade vi på en stege 12 meter upp i luften. Så sjukt häftigt och roligt.

Hoppträning är det idag efter skolan, kommer vara helt slut. Vi har styrkestafett på idrotten, vilket är en stafett som man tydligen ska tycka är svin jobbig. Sedan två timmar senare upp på hästen med värkande muskler, haha vi får se hur den här dagen slutar. Hoppas på det bästa.

Ny klippt

Jag har aldrig tagit upp en sak här på bloggen, i wish att jag hade gjort det. Då hade det nog inte kommit som en liten shock som det kommer att göra nu.

Jag har alltid, hela mitt liv haft långt hår. Färgat och klippt om och om igen. Nu, igår bestämde jag mig. Med hjälp av mina vänner på snapchat, att jag skulle klippa mig kort hårig. Till axlarna, vilket också vart resultatet. Jag klipper mig hon Douhans, i Rimbo. Så himla duktig är hon, hade henne som frisör när jag var liten, men nu har jag gått tillbaka till henne och är så galet nöjd. Riktigt bra vart det.

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se