Rimbo Marknad

Idag är det Rimbo marknad och faktiskt (!!) första året som jag inte ska gå, alls. Inte ens en liten sväng. Utan jag går istället på Uppsala marknad på måndag. Jag känner att jag alltid har gått på den i Rimbo och nu vill jag testa något nytt, kul va? Har dock sagt till min syster att hon ska köpa godis till mig haha. Har prov på Fredag plus att jag ska plugga och rida idag, jag slutar 15:30 ish och är hemma ca 17:15, rider lektion 18:30, nej jag skulle personligen aldrig hinna på på en marknad där emellan och sedan plugga. 
 
Anyway, provet i tisdags gick helt okej, så galet surt när man vet redan när man lämnar in provet att man har svarat fel på två frågor men får ingen mer tid till att skriva klart det på. Är, just nu, väldigt besviken på mig själv hur jag kundes skriva så fel när jag visste att det var så fel. Jaja, gjort är gjort, även om jag har världens ångest över det. Vill inte ens tänka på det haha, töntigt när jag gjorde det bästa jag kunde, men men. 
 
Vad ska ni gröa idag? Har ni mycket i skolan just nu eller är det lugnt? :)
 
 


josephine Asplund

Ha en underbar dag, kram<3

Svar: Detsamma! Kram! <3
theresesw.blogg.se

Anonym •

Sjukt mycket i skolan just nu

Svar: Verkligen!!
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se