Plugg plugg och ännu mer plugg

Vad häner på en måndag?
 
  • Sitter uppe halva natten pga plugg, JA
  • Bussen kommer 40 min sent till skolan, JA
  • Panik över allt som angår allt, JA
  • Allmänt trött på allt, JA
Rolig måndag? inte till en början iallfall, den vart dock bättre än vad det låter som hahah. Fick bra betyg på min cytostatika uppgift, vilket är en stor anledning till att dagen vart så galet mycket bättre. Haft sådan grov pretstionsångest över just den uppgiften. Skönt nu när jag har fått en bedömning på den och kan move on nu. Prov i cytologi och vävnader imorgon, har relativt bra koll på sakerna som provet är på. Men såklart så kan jag aldrig slappna av och sitter jag nu, 21:21 och pluggar och det ser ut, just nu som att jag kommer at sitta kvar här ett tag. Men men.
Åkte inte till stallet i huvudtaget idag, kände att jag ville vara hemma och få koll på allt tills imorogon, repetera och repetera. Jag tror att det kommer att gå någolunda, vill inte ha för höga förhoppningar men det bästa vore ju om jag fick full pott, as usual. 
 
Anyway, vad ahr ni gjort denna otroligt kalla måndag? Svin kallt imorse. 
 
 
 TB till när jag hade långt hår ;)


Julia Svensson

Duktig du är!

Svar: <33
theresesw.blogg.se

Anonym •

Kämpa på, det här fixar du 😊

Svar: <33
theresesw.blogg.se

Anneli

vad pluggar du egentligen för något? :)

Svar: Jag går vård och omsorg på gymnasiet och just nu har vi prov på två kapitel som jag verkligen vill få bra betyg på, dvs Cytologi och Hygien, låter enklare än vad det är kan jag säga hahah :)
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se