Viktoria

Onsdag (!!) två dagar tills det blir helg igen, tjoho. Har så galet mycket i skolan den här veckan, helt sjukt. Två relativt stora inlämningar och ett prov, låter mindre än vad det är. Sjukt mycket nytt att ta in i huvudet och att sedan kunna skriva ner allt på ett papper, vi får se hur det kommer att gå haha.

Anyway, onsdag idag, vilket innebär att vi idag är på brandstationen igen. Som vanligt på onsdagar. Vet dock inte riktigt vad vi ska göra idag, har för mig att vi skulle släcka saker, typ bränder i kläder osv. Hoppas att det blir kul!

Emma ska hoppträna C idag, han har gått ganska hårt nu i veckan så vi får hoppas att han är lika fin idag. Jag red igenom honom rätt så hårt i tisdags. Fokuserade på att få loss bogarna, speciellt vänsterbogen. Tränade även på lite piruett liknande rörelser som kommer att stärka hans rumpa i framtiden. Öva öva öva. Synd att resultaten kommer efter en så lång tid (ish ett halvår), vill helst att det ska gå super fort.

Inferno & Täby

Vart ska jag börja?

Haha, skäms så mycket över att bloggen har stått tom såhär pass länge, ish en vecka, galet. Kan inte skylla på något, tiden har inte räckt till och energin har lagts på annat stuff. Men men, nu är jag tillbaka på rätt sida av vägen igen. Massor med inlägg kommer till helgen och nästa vecka, grymt va?

Fyllde år igår, vilket är en faktor till varför bloggen har stått tom om jag ska vara helt ärlig. No shame HAHAH. Better luck next time ;)

Anyway, fredag idag, Woho!!
Ska till stallet idag ska vara klar runt 18:30 tiden för att sedan rida med Rebecka på volten. Hoppas att det går bra. Sedan hem och plugga mikrobiologi och svenska.
Imorgon ska jag på bio på eftermiddagen i Täby centrum.

Hur ser eran helg ut?

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se