Lungor och hästar

Provet gick helt okej, har lite ångest över att jag skrev så lite. Kunde säkerligen ha utvecklat mina svar ännu mer om jag hade haft mer tid, i slutet vart det väldigt brottom. Lite surt eftersom att jag vill det bästa all time. Anyway, vi lämnar allt som har med skolan att göra i skolan. 
Nu ska jag fokusera på Campari, jag ska rida honom en sväng, antingen på banan eller på åkern, det beror på. Skulle vara kul att testa nya bettet då den ända som har gjort det är Emma. Jag har inte hunnit testa det ännu. Ska även testa mina nya ridbyxor och min solskärm haha inte för att solskärmen är så mycket att testa. Alltid kul med nya ridsaker. Testa nya märken och känna av vad som är bäst. 
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag! :)
 
 

Study night

Idag har jag planerat att plugga hela kvällen, har prov på lungor imorgon. Det skulle vara kul att jag för en gångs skull kunde känna att jag kan allt och kan svara på frågorna som krävs. Hoppas att det kommer att gå bra!

Emma och mamma tog hand om C idag, de ska rida en stund men inte så länge då det har snöat galet mycket här plus att det är storm. Sedan så får han snöstyltor då vi inte har skott honom med snösulor ännu. Men men. Hoppas att det går bra! :)

Välkommen Pepsi

Som jag tidigare skrev så har ni varit rätt så oinformerade om vad som här hänt hemma hos mig. Smilla, som dem flesta av er vet var våran katt gick bort för ungefär en månad sedan, tragiskt nog. Väldigt ledsen för det och saknar henne mer och mer för varje dag som går. 
 
Ett hus hemma hos oss fungerar inte utan en katt, därför tog vi beslutet att skaffa en ny katt. Vi åkte till norrtälje katthem och kollade och på mindre än två timmar så var vi hemma med en ny katt, Pepsi. 
Hon är hlt galen, vill busa och leka hela tiden och kelig är hon också när det passar henne, annars fungerar det också att tvinga henne till att ligga i ens knä. 
 
Välkommen finaste Pepsi. 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se