Operation dagsverke

Wow, det är nästan ett år sedan jag träffade barnen i Tanzania tillsammans med en av våra lärare plus min kompis Julia. Hur kan tiden ha gått så pass fort? 
Nu är det iallafall dags för operation dagsverke igen, men denna gång för Mongoliet, barn med funktionsnedsättning. Grymt va? Hoppas verkligen att så många som möjligt tar det här på allvar då jag personligen tycker att det är super viktigt. Jag ska städa hemma i år, tjäna pengar som vi sedan ger till Unicef. Hoppas att vi skrapar ihop så pass mycket som dem behöver, det skulle ju va grymt att göra en så god gärning. 

Jag är taggad men först sovmorgon, fick tidig "helg" vilket var skönt. På lördag ska jag köpa ett USB minne så att jag kan lämna in min dator på torsdag, vi får inte ta med oss dem (såklart) när vi går ut nian. Jag måste rensa den och hålla på. Sedan så har jag lämnat in 5 skrivuppgifter/uppsatser den här veckan. Är riktigt nöjd, plus att jag har haft ett muntligt prov. Håller alla mina tummar för mina betyg! 

På måndag åker jag och klassen till Gotland, hur kul? Längtar verkligen! Balklänning 2016

I fredags kom min efterlängtade balklänning hem till brevlådan, jag var så spänd hela veckan då jag valde en klänning i färgen mint, alltså blå/grön aktig (typ). Jag var  rädd för att den skulle vara grön och inte "mint" eller att den skulle vara för blå. Den kommer då ifrån Nelly.com och bilder på klänningen kommer upp i början av Juni när balen är för spänningens skull ;)
Jag är iallafall super nöjd över den, den sitter som en smäck och jag lovar att ni också kommer att tycka att den är fin. Det är min dröm klänning och jag är så exalterad på att gå på 9ornas bal med den. Sjukt nöjd är jag över leveransen också, det tog 4 dagar för den att komma, det är verkligen ingenting.  
 
Har ni bal när ni slutar 9an? Vad har ni för färg på eran klänning? :)
 
 

Black and Blue?

Kolla vad fina bilder jag fick i Lördags när jag var ute och fotade, är riktigt nöjd. Inga proffs foton direkt men fastnade för själva bilderna. Vad tycker ni? Är dem fina? Dem är oredigerade när jag lägegr upp dem här då jag tycker att det är finast så. Iallafall på dem här bilderna.
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se