Hoppning, Nästan Rekord!

Idag hade vi en hopp-Måndag, Emma instruerasde mig lite hur jag skulle göra. Det gick över förväntan faktiskt, jag är verkligen så nöjd. Han kom nästan rätt hela tiden och det var en grym känsla genom hela träningen, så sjukt kul. Först travade jag fram på tre travbommar, sedan galopperade jag över ett liggande block. Sedan höjde vi upp allt efter som. Det slutade med att räcket låg på 115cm, 5cm under vårat hopprekord tillsammans (!!). Känslan var så fantastisk, att äntligen komma tillbaka till dem träningarna då det gick hyffsat är super kul. Efter att ha varit i en svacka i ungefär två månader så börjar det att släppa nu. April tävlingen i Sollentuna drog jag ett sträck över, i Maj kör vi i Edsbro är det tänkt. Hoppas att det går bra!!
 
Räcket nedanför är ett av sprången på 115cm!
 
 

Hoppeli Hopp - Campari

 

OOTD

 
Hela outfiten, både häst och ryttare passar inte alls ihop. Vi bara tog ett schabrak hemifrån och satte på det helt enkelt. Aja, det är grymt snyggt iallafall och det är det viktigaste enligt mig. Visst är schabraket snyggt? Älskar att det har svarta och guldiga kanter. 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se