Kim K & Beyonce


 
O M G, har ni sett något snyggare i hela erat liv? Dem här två människorna slår alla life Goals i hela universum. Så galet snygga.
Kim är bara hur jäkla snygg som helst, rakt igenom. Detsamma med Beyonce men hon är även grym på att sjunga, Queen B. Galet bra båda två, i en blandning, galet bäst i min smak.

För tillfället har jag även Beyonce som bakgrund på min mobil i hopp om att hon kanske möjligtvis kan dela med sg lite av sin glam everyday till mig. BraidsGodmorgon bästa ni!!

Hur var eran dag igår? Min var som vanligt. Slö och hade inget för mig på hela dagen. 
Tänkte i söndags att jag skulle åka upp till Chakke och rida Indra en sväng men fick ingen skjuts av mina föräldrar då dem inte har semester än så det får bli i helgen. Tänkte dock rida min egna häst idag, trimma dressyr och be Emma att fota lite. Tänkte även ta lite bilder på våran nya sadel som vi köpte för några veckor sedan. En dressyrsadel otroligt nog. 

Som jag sa tidiagre i veckan så är det ungefär en vecka kvar tills Falsterbo horse show drar igång. Det börjar den 2 juli men vi åker ner den 5/6 om jag inte har helt fel. Där med så är det prick en vecka kvar tills vi drar!! Jag är galeeeet taggad. Ska ni dit? Vilka dagar isf?

Q / A

1. Om din kompis skulle fråga dig om hon skulle köpa ponny eller häst, vad skulle du rekommendera hen att köpa?

Jag kan bara berätta utifrån mitt eget perspektiv och utifrån egna erfarenheter. Jag skulle nog säga storhäst. Snäppet mellan storhäst och tex D-ponny är bara några centimeter om man vill ha en liten storhäst, marginalerna är inte så stora. Samma rutin, samma chanser och samma möjligheter. Klasserna blir högre, ja okej. Men vad annars? Köpa en liten storhäst med mycket rutin tror jag gynnar dem flesta som har planer på att klättra i klasserna. Sedan säger jag inte att ponny tiden är chitchat för det är den inte. Även om jag aldrig ägt en ponny så lär man sig säkert mycket på det också. Men utifrån mina egna val så tycker jag att man ska välja storhäst så fort man känner att man klarar av det.

2. Vilket är ditt dröm märke på stövlar, hjälm och ridbyxor?

Stövlar blir nog Parlanti passion, hjälm samshield såklart, ridbyxor animo helt klart. Galet snyggt allt ihop.

3. Vilken är din favoritserie om du kollar på någon?

Keeping up with the Kardashians är min favorit serie all time.

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se