Ps Of Sweden - POP Collection

 
Har ni sett Ps Of Swedens grymt snygga kollektion som släpptes igår? Om inte så är det verkligen ett måste. Stört fin och cool är den enligt mig. Älskar skrik orange/rosa på rätt färg på hästen. Fy vad snyggt det kan bli. Speciellt på tävling, gaaalet. Skritt täcket i orange ligger på min must have lista, helt klart. Älskar den orangea färgen med svarta detaljer, för snyggt.
 
Vad tycker ni?

Hur Mår Jag? Min Framtid?

Jag tror att ni har märkt att jag tyvärr inte har lagt upp så mycket som jag önskat här. Jag har väldigt mycket att skriva här, det är bara så himla svårt att få tiden att räcka till. Jag har hundra saker i veckan och ännu mer på helgerna, vilket leder till att jag typ däckar i sängen vid 10 tiden varje kväll och vaknar upp helt död nästa morgon.
 
Jag mår okej, det är lite spänt på ett sätt som jag faktiskt inte kan skriva ut här på bloggen. Nej, det är inte hemligt och ja, jag mår bra. Det är bara det att dem sakerna bör inte ligga ute här utan det är något jag helt enkelt inte tycker hör hemma här, för eran skull och för min. Jag hoppas att ni har förståelse för det.
 
Annars börjar det dra ihop sig till gymnasievalet, jag har största paniken och ångesten all time, ni förstår inte hur pressat allt är just nu. Vissa dagar vill jag slå av alarmet på klockan och somna om och vakna upp om 20 år när allt är allt är klart. Det är bara att kämpa på nu, tre år att se fram emot eller att blicka ner på? Ja, det får vi se när den dagen kommer. Jag har bestämt mig för vilket program jag ska gå. Förstahandsvalet är Naturvetenskap, andrahandsvalet är Vård och Omsorg och tredjehandsvalet blir något som i nuläget är oklart. Ja, det är stabilt med själva valet. Men den ständiga pressen om att alltid prestera på topp tar kol på mig. Tyvärr, det ska inte vara så men jag vill alltid få A på alla prov. Låter säkerligen fånigt i era öron, men blodigt allvar i mina.
 
Sedan kommer det några up and downs i mitt liv, vilket syns ganska mycket. Vad skulle ett liv vara utan motgång och framgång? I nuläget är det bara för mig att kämpa på, live life helt enkelt. Ta vara på den tiden som kommer och ta vara på dem otroligt fina människorna som förgyller mina dagar. Dåliga som bra, natt som dag. Bäst är dem och jag är otroligt tacksam för att jag har dem.
 
 

Kurs-Lördag!


Hej på er!
 
Idag är jag hur taggad som helst, jag ska gå på kurs. Det var ett tag sedan faktiskt. Jag är riktigt taggad då det handlar om en sak som jag "måste ha". Vi (jag och mamma) ska gå på TDB kurs i stallet där vi lär oss mer om själva Equipe och Tävlingsdatabasen. Det kan vara ett väldigt stort plus att veta hur man gör nu när jag har skaffat ett eget grönt kort. Fördel, fördel, fördel.
 
Sedan ska jag träna, tro det eller ej men jag har faktiskt gjort det i två veckors tid. WIHO!
Jag känner mer otroligt nog mycket starkare för varje dag som går, även när jag rider. Vilket kanske inte var väldens största överraskning. Det börjar dra ihop sig nu, 2 månader till årets debut!!! TJOHO!
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se