Monday inspirationTisdag!

Well Well, ny dag nya tag, eller hur?

Idag ska jag rida dressyrlektion på Pelle för Sofia. Han gick lite lugnt igår när jag red för att han ska ha kvar energi tills idag. Emma ska rida Salle och Campari på lektion, Campari gick ganska lugnt igår och Salle vilade. 

Jag tror dessvärre att jag börjar bli sjuk/förkyld, tråkigt nog. Har så fruktansvärt ont i huvudet och i halsen, usch jag får inte vara sjuk. Jag måste gå till skolan! Usch usch usch.


3 Q - 3 A

1. Hej! jag såg att du rider med Ps träns, jag har tänkt på att köpa ett träns därifrån, men tycker att det är väldigt dyrt. Hur tänkte du när du köpte ditt träns? Vilket träns är det du har? Känner du någon skillnad?
 
Hej! Ja, jag rider med Ps Of Swedens träns. Vi har faktiskt inte köpt vårat träns utan vi fick med det när vi köpte Campari, ni kan nog gissa hur glad jag vart. VI har modellen som heter High Function, det säljs dock inte längre men är enligt mig ett super bra träns. Det går säkert att få tag på begagnat om man så känner för det. Jag känner faktiskt skillnad när jag rider med deras träns. När vi köpte Campari så red vi på ett oanatomsikt träns ifrån Hööks, sedan bytte vi till det här tränset. Han känns mer stadig, även om han är vinglig i sig så blir han på något sett mindre vinglig när jag bytte träns på honom. Konstigt nog. Annars så känner jag inte så jätte stor skillnad, delvis också för att jag inte riktigt har jätte mycket erfarenhet av deras träns.
 
2. Vilka bloggar läser du oftast?
 
Jag läser några bloggar, inte varje dag men jag kikar in där lite då och då. Jag är en glömsk människa och glömmer att gå in på bloggar lite då och då, tyvärr. När jag väl läser bloggar så läser jag Hannas, Linns, Nellies och Lines blogg.
 
3. Vilka är dina favorti låtar just nu?
 
When We Were Young - Adele
Weak Heart - Sam Crow & Mack Remix - Zara Larsson
Hunger - Molly Pettersson Hammar
Cheap Thrills - Sia
Alive - Sia
Same OI´ Mistakes - Rihanna
Never Ending - Rihanna
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se