Yesterday

Igår serverade jag som sagt på ett bröllop, det var så himla kul. Även fast det ända vi gjorde var att lämna ut mat och hämta dem tomma tallrikarna igen, så var det otroligt kul. Jag är verkligen så galet tacksam för att jag fick komma och hjälpa till, det betyder väldigt mycket för mig. Att liksom vara med på en av deras viktigaste dagar i livet, det är stort. Plus att jag aldrig någonsin har serverat någonstans innan, förutom till middagen hemma. Men det är inte samma sak, allt ska vara så fint och bra liksom. Jag tycker att vi fixade det väldigt bra, allt gick enligt planen och det verkade som att alla var nöjda. 
Jag kan skriva i timmar utan att ens känna mig klar och nöjd, men det ända vi kommer komma fram till ändå är att det var riktigt kul. För det var det. Tack för att jag fick vara med på den här stora dagen.
 
Idag ska jag åka på middag/lunch hos farmor och farfar, min och Emmas farbror och hans fru är nere och hälsar på. Sedan kl 13 ska vi ner till stallet en snabbis då Campari ska släppas ihop med Obelix, Gubben och Jack i vinterhagen, där dem ska stå tills nästa sommarbete 2017. Vi ska sedan åka tillbaka till farmor och farfar, tillbaka till stallet ikväll och rida. 
 
Fullspäckad helg helt enkelt, men kul har det varit och kommer att bli!
 
 
 
 
 
 


CAMILLAESI

vad roligt att servera på bröllop :-) Kan tänka mig hur skoj det var

Svar: Ja, verkligen. Det var så himla skoj och mysigt! :)
theresesw.blogg.se

Nicole

Vad kul att servera på bröllop! :D

Svar: Ja, verkligen :)
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se