Sovmorgon i mitt hjärta

Jag är ingen morgon människa, jag hatar verkligen att kliva upp ur sängen. Hur mycket jag än försöker att vända på det, så hatar jag det. Sovmorgon faller mig väldigt bra i smaken, därför börjar dagen väldigt bra. Sovmorgon till halv 8 för att ta bussen till Uppsala C som är framme ca 10:13, där emellan gör jag mig iordning också, bussen går alltså hemifrån mig kl 09:10 ungefär.

Vi ska på olika studiebesök på olika sjukhus/boenden. Ska verkligen bli så galet kul!! Älskar att vara på sjukhus, får inte alls känslan av att må dåligt, även om jag själv har gått igenom väldigt mycket på just sjukhus. Det är inget som påverkar mig alls, då min operation var guld värd plus att jag än idag är nöjdare än någonsin. Har inget dåligt minne alls av sjukhusvistelsen. Dock så opererades jag på Karolinska i Stockholm, och vi ska till Akademiska i Uppsala, men upplevelsen är den samma. Sjukhus som sjukhus.

Har några ledsna minnen ifrån Alademsika, som berör mig än idag. Men inget som påverkar mig så att jag inte kan gå där och tycka att det är kul. Även om själva händelserna berör mig djupt.

Vad ska ni hitta på idag, något roligt?? :)
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se