GM

Idag är det Tisdag, allt börjar med en skön timmes extra sovmorgon, ger mig väldigt mycket som pendlar en timme om dagen till skolan. Sedan när jag väl kommer in till Uppsala ska jag möta upp Gustav, vi ska äta frukost på donken, hur nyttigt hahah? När vi sedan har gjort det ska vi möta upp Becka för att sedan dra oss emot skolan. 
Första lektionen är vård och omsorg, vilket vi fick en liten introduktion om vad det innebär igår, det låter som en rolig kurs. Dock så har jag praoat på ett sjukhus som många vet, så det blir en liten repitition, men det skadar inte mig.
 
Campari ska få gå extra hårt idag, dressyr. Dels för att han var en rodeo häst igår men även för att det är hoppning imorgon och då vill jag att han ska ha gått relativt hårt dagen innan så att han är mjuk och lösgjord. Hatar att rida fram och få känslan att inget är som det ska, då trimmar jag hellre en halvtimme extra dagen innan för att få önskat resultat imorgon när jag rider fram. 
 
Vad ska ni göra idag?
 
 
En av dem hundra bilderna som jag fotade på Olivia när hon tränade terräng för Anna här om veckan. Galet fina bilder, dem kommer snart upp här på bloggen! :)


Divorce your horse

Vilken snygging!!

Svar: <3
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se