Framtidsplaner

I mitt huvud står det väldigt många frågetecken just nu, speciellt när det handlar om min framtid som jag tänker på exakt varje dag. Men som även är en del av varför jag har en sån sjuk ångest sometimes. Jag får panikkänningar så fort jag hör något om att matten blir svårare tex, för att jag suger på just det. Matte är mitt absolut sämsta ämne men även ett av dem tre viktigaste. Det känns som om jag är fast, för hur mycket jag än vrider och vänder på det så får jag ångest, över att jag inte klarar av det.

Ni som går i gymnasiet, ni vet att man helst ska läsa matte 2, iallafall på den linjen som jag går på. Problemet är bara att jag tyckte att 9ans matte var svår, men jag klarade mig. Det matten som vi läser det här året är en repition av 9ans matte men lite klurigare. Matte 2 är då ännu krångligare.

Jag blir så ledsen för hur mycket jag än försöker så känns det som om jag inte kommer någonstans. Jag tar mig liksom aldrig vidare och kan känna att "det här är rätt så kul ändå". Det är en plåga som sitter i mitt huvud som påminner mig all time om att matte suger. Därav varför jag probably inte är bra på det, men jag förstår mig inte på det.
Matte, det är för krångligt haha. Nej men jag vet liksom inte hur jag ska kunna gå vidare, orken att ens försöka vända det till något kul är borta med vinden. Även om jag bara har gått ca 2 dagar sammanlagt så vet jag det för att det har alltid varit såhär ända sedan 6an, där jag alltid var sämst på matte.
Det här har ingenting med min nuvarande skola att göra, utan mer tänket i mitt huvud.
Har ni några tips på hur jag ska kunna gå vidare?Sanna

Usch aldrig kul när man känner så :( har också super svårt med matten, men jag tog bort den tillslut! Kämpa på du kommer framåt varje dag, bara att man själv inte ser det! Kram på dig!

Svar: Åh, vilken tur att du kunde välja bort det, måste ha det för att få behörighet till högskola :( hoppas att jag klarar av matte 2 iaf ;) kraaam!
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se