En bättre/sämre dag

Alltså, idag när jag vaknade så var jag så galet trött, var så när på att bara somna om och vakna vid 12 tiden. But, jag tog mig till skolan, en halvtimme för tidigt. Men men, jag kom dit och hem.

Efter att jag kom hem har jag legat däckad i soffan, jag har haft så galet ont i huvudet dem senaste dagarna, sedan om det beror på min ångest och nervositet, det kan jag inte svara på. Men probably.
Jag sa redan när jag slutade grundskolan att jag ska bearbeta bort min ångest under gymnasietiden. Det är heeeeelt omöjligt, hur ska jag kunna påverka en sak som är det ända som finns uppe i mitt huvud? Alltså? Jobbigt är det, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det. Att få hjälp med det kommer bara få mig att få ännu mer ångest så, den får ligga där uppe i mitt huvud. För vad annars ska jag göra?

Skippade stallet idag, Campari fick vila idag. Han var som sagt så galet fin igår så det gjorde han rätt för sig. Klockan är strax innan 21 och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, tro det eller ej. Idag ska jag sova ut och vara pigg och alert imorgonbitti!
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se