Dragracing

Idag har jag varit i Alunda och kollat på när min morbror (Conny Westlund) körde dragracing. Första gången, i hela mitt liv som jag ens är på en sådan tävling. Det var så himla kul, verkligen. Jag har alltid trott att det är så galet tråkigt och har verkligen inbillat mig i att det är galet tråkigt, och inte ens gett det en chans. Men idag så, han startade bra tycker jag. Körde fint och väldigt fort, slog personbästa. Riktigt snyggt gjort, rök ifrån däcken kom det också. Även om jag inte har ögon för att se vad som är bra och inte i just den här "sporten" så såg jag att det såg riktigt bra ut ändå!

Riktigt kul att se, nästa gång följer kameran med.
Btw, den här veckan får jag min skoldator och hoppas med hela mitt liv på att det är en dator som man kan stoppa i ett minneskort i ifrån kameran. För då har jag en del inlägg att bjuda på. Finally ska jag ge er det bästa jag kan och uppdatera bloggen med en ny header, om vi har turen på vår sida!
Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se