4 Favoriter...

Jag läser och kommenterar en del bloggar, som i princip alla bloggare gör för att nå fram till flera läsare, vilket jag tycker är ett väldigt bra och effektivt sätt att få flera tittare på sin blogg. Därför tänker jag idag länka dem bloggarna som jag älskar att läsa och öser inspiration över mig. Så att ni får ta del av deras fantastiska vardag också.
 
Först och främst hon som ligger bakom hela min design och header på den här bloggen, även min allra bästa vän som jag älskar så galet mycket. Hanna är en grym bloggare och en sjukt bra bästa vän, utan henne skulle mitt liv vara kaos. Hon har räddat mig väldigt många gånger när jag har varit allmänt less på livet. Hon är världens finaste människa, vilket alla i hennes närhet märker väldigt fort.
 
Sedan har vi den hedliga Kenza, som jag har följt sedan jag började blogga, dvs redan när jag bloggade på bloggplatsen, vilket var så många år sedan. Hon är så galet grym, bara av att kolla in på hennes blogg ger mig så mycket inspiration. Hon är även hur duktig som heslt på att fota, älskar alla hennes bilder och hur hon redigerar dem. 
 
Går vi då över till mera hästrealterade bloggar så ligger Linn lugnt i toppen, hon och Oprah ger mig så mycket inspiration till att ens fortsätta med det jag brinner för, hästarna. Trots alla sina motgångar så står hon upp ändå, hur bra är inte hon? Stor inspirationskälla och jag ser verkligen upp till henne. 
 
Anna och Emma Elfstrand är också 2 syskon som inspirerar mig otroligt mycket, deras tre hästar är så galet fina. Dem visar verkligen att dem tävlar för att det är kul, inte för att klättra och klättra, prestige och prestige. Älskar att allt inte måste vara så svårt, det verkar verkligen som att dem är hur avslappnade som helst, även när det väl gäller. Så himla stora förebilder inom min ridsport satsning. 
 
Har ni några favorit bloggar? :)
 
 


Linn

Svar: <3333 ily
theresesw.blogg.se

Sophie Lundberg

Själv gillar jag också Nina Rademaekers och Lina Dolk, två otroligt inspirerande dressyrryttare och bloggare :)

Svar: Ja, verkligen :)
theresesw.blogg.se

Marica

Jag läser också, Elfstrands, kenza och Linns blogg älskar dom! :D

Svar: Dem är verkligen så galet grymma! :)
theresesw.blogg.se

Anita

Fin bild :D

Svar: Tack :)
theresesw.blogg.se


Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se