Hoppträning 31/8

Idag gick det så galet bra, trots en avsittning och 20157 stopp på en oxer så är jag nöjd. Allt kan liksom inte gå super hela tiden och det måste jag kunna förstå, även om det här inte var en dålig träning. Det gick bra, fick till linjerna fint, satte sprången bra och hade kontroll även om vi har lagt upp tempot lite mer än innan.

Avsittningen berodde på att jag bromsade honom precis framför en 5,5'a vilket var riktigt korkat gjort. Men men, alla gör missar. Vi tog om den och hoppade den super bra. Stoppen på oxen var pga samma sak. Är så himla van vid att rida i under tempo. Men nu ska det bli ändringar på det. Men men, tärningen i överlag gick super bra, fick riktigt fina språng och han var med mig och hoppade upp sig väldigt bra. Världens bästa häst, äger våran familj. Campari <3

Här får ni även lite bilder ifrån dagens hoppning! :)

Red Wall

 
Kolla hur grym min syster är på att fota, hon är verkligen så galet duktig. Fick suuuper fina bilder, fotade vid lokstallarna i Rimbo. Älskar ljuset på bilderna, så himla fint. 
 
Vad ska ni göra idag?
 
 

Levi's News

I fredags drog jag in till stan i Uppsala med Rebecka, Gustav och Elias. Jag och Rebecka åt Thaibufé vilket var så galet gott. Sedan drog vi ner till själva centrum och gick i affärer. Vi gick in på Carlings och såg att dem hade rea på olika märkesbyxor, 30-50%, galet bra!! Jag som letade efter nya jeans. Testade mängder med byxor men hittade ett par favoriter, dem fick åka med hem. Dem är inte bootcut men ändå inte slim, om man säger så. Dem är något där emellan. Dem kommer ifrån Levi's och är så galet sköna och hur snygga som helst. Dem skulle kosta 1000kr från början, men jag fick dem för 500kr. Så himla värt köp, är så galet nöjd!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se