1 månad sedan..

Nu var det exakt en månad sedan jag satt här sist och skrev ett inlägg, efetr en paus är jag nu tillbaka med glöden i fingrarna igen. Jag har verkligen saknat er, datorn och att kunma skriva av mig någonstans. Att känna sig pressad är ingen nyhet för er? Det har varit väldigt svårt för mig att med skolan, hästarna och allt tjafs överallt att kunna hålla den här bloggen så pass uppdaterad som jag önskade under månaden innan. Jag hoppas att mitt tålamod håller i sig den här gången och att vi blir ett igen. Jag har smaskiga bilder, träningstips och även lite recept att dela med mig till er, how funny? ;)
 
Det har hänt väldigt mycket under den månaden som har gått, jag har övat på att få ett band mellan mig och Campari, hitta fler knappar och att känna att det här komemr att bli bra. Det är saker som fortfarande inte sitter, jag blir fortfarande stressad när jag rider honom, men det blir bättre och det är det absolut viktigaste för mig. Att sitta och tjafsa med honom var vardagen för oss för två veckor sedan, nu har en del av alla problem som vi har haft löst sig till en viss %. Jag är otroligt glad och tacksam över den hjälp som vi har fått den sista månaden som har gjort en enorm skillnad. Innan när jag kom till stallet kunde jag nästan innan förutse att träningen inte skulle gå bra, nu är det nästan helt borta även om vi har en lång bit på vägen kvar. 
 
Ser ni fram emot det här lika mycket som jag gör? 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se