Tomorrow -> Competition

Yes, imorgon gör jag min livs första dressyr start. Ska jag vara helt ärlig så är jag så himla nervös haha. Jag hoppas verkligen att det släpper.
Det är då dressyr KM, nu ska jag tarevansch ifrån förra helgens misslyckande. Imorgon ska jag göra mitt bästa på lilla pelleplutt. 

Han har varit super fin i veckan, lite stel och spänd idag men det får man tåla. Han kanske känner av att jag är nervös helt enkelt. Nu ska jag plocka ihop allt och memorera programmet väl. 

LC:1 blir det imorgon, good luck :)Vart ska jag börja?

Åh, jag är så himla ledsen!

Allt började för ca en vecka sedan, i söndags. Det var det senaste inlägget som jag skrev här. Varför? Allt gick bra på tävlingen tills framridningen. Han stack i handen ca 3 gånger. Jag fick panik vid startsignalen då han studsade och stack. Det gjorde det omöjligt för mig att komma runt fel fritt. Alla språng fram till det tredje gick bra. Sedan gick det bara utför. Han red hinder nr 4, sedan bara drog han. Jag gick ut därifrån, super besviken med 4 fel i bakhuvudet. Fine, första hopptävlingen. Men mitt hopp ges upp när jag inte ens kommer runt på 70cm felfritt. Tyvärr så har jag ändrat min utställning sedan dess vilket gav sina resultat på dagens träning.

Inte nog med att tävlingen gick åt skogen så möts man av ett hem i kaos. Vi hade haft inbrott. Nu får ni svaret på min inaktivitet. Såhär ligger det till, vi kom hem och allt låg ute på golvet. De hade gått igenom hela hemmet. De har även stulit min dator och därför har ni inte fått inlägg eller bilder i veckan. Just nu ligger mitt liv väldigt illa till. Jag orkar knappt något mer, stallet känns jobbigt och jag hoppas verkligen att det blir bättre. Jag behöver drar stöd just nu! 

Idag har jag ridit Pelle en stund på dagen, red igenom honom och det kändes väldigt bra inför söndagens tävling. Jag hoppas att jag rider LC:1 på minst 65%, gärna högre. Sedan hoppade jag Calle vilket gick åt skogen. Jag höll på att åka av och glömde vägarna 3 gånger. 

Imorgon ska jag till och provrida hästar, tre stycken och det ska bli super kul. Hoppas att det går bra.

Jag har även en viktig sak att berätta.
Chaconne åkte till Värmland i veckan, tråkigt nog. Nu ät han såld och vi står hästlösa för tillfället. Hjärtat är krossat och jag saknar honom sidor mycket. Det var bäst såhär, för honom och oss. Han har hamnat rätt iallafall och det gick jätte bra att åka med honom. Han stod så snällt i transporten.
2013-2015 <3

Pelle <3

Den här bilden togs 10 min innan han åkte </3

Chaconne II

 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se