♡ Utvecklingssamtal? ♡


Fy vad långtråkigt det här är.

Jag skulle igentligen ha utvecklingssamtal nu, dock så skulle lärarna på möte så jag fick tid kl 16 istället. Det värsta är att vi fick lax till lunch, en maträtt jag aldrig har tyckt om. Problemet är att jag är utsvulten och det är liksom över en timme tills jag kan få i mig något. 

Idag ska jag rida Indra och Pelle, kan möjligtvis filma lite så att jag kan lägga upp det här senare. Vad tycker ni om det? :)


♡ Ps Of Sweden - Träns ♡

// Jump Off - 2 499kr // Flat Out - 1 499kr // Flying Change - 2 299kr // High Jump - 2 499kr //

Jag kan inte undvika bett, den debatten kan vi ta någon annan dag. Jag kan bara inte göra det, fine någon gång men inte alla ridpass 7 dagar i veckan. Det funkar inte helt enkelt för mig. För er som undrar varför och känner mig kan skriva till mig privat. Skriv inga kommentarer om varför, för det har jag redan tänkt att berätta i ett annat inlägg.
 
Hur som helst. Jag vill att hästen ska ha det så bra som möjligt, även när jag sitter på. Nackstyckena är främst anatomiska, även alla Ps träns är anatomsika. Det bestyder delvis att det inte trycker någon stans på hästen, vilket är super. Tränsen kostar en hel del, en stor summa pengar. Jag ansåg att mina Free Jumps kostade sjukt mycket, nu tycker jag att det är värt det för att dem är så pass bra. Jag känner att det finns någon slags logik i dem här produkterna också. Kanske värt att testa? 
 
Mitt favorit träns är Flat Out eller High Jump!

♡ Godmorgon Tisdag ♡


Lite roligt att jag tog den här bilden på engelska lektionen för att jag tyckte att jag såg bra ut haha. Sedan insåg jag att det ända som Var fint var håret och kläderna. Ansiktet såg hemskt ut så jag kladdade över det. HAHAHAH.

Idag är jag jätte taggad faktiskt, dagen igår var den bästa på länge. Båda hästarna gick som klockor vilket ni kommer att få läsa om idag/imorgon. 

Idag ska jag rida Indra, en ponny jag ridit en gång förr. Ska testa henne sadel som hon inte använder. Alltså, jag ska testa den för att hon kanske möjligtvis ska kunna rida med den senare. Sedan så ska jag även känna på henne lite då jag inte känner hästen. Sedan ska jag rida Pelle med mamma, Chaconne och Emma, Salle. Jag och Emma ska göra ungefär samma saker som vi gjorde på lektionen igår för Sofia. Det gav mig väldigt mycket.

Vad ska ni göra idag? :D
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se