Ootd + Photoshoot

 
// Tröja // Jeans // Skor //

Favoriter - Hööks.se

 
 
// Stigbyglar // Schabrak // Benskydd // Grimma // 
 
Stigbyglar - Detta är Free Jump soft up PRO, i färgen blå. Sådanna ska jag, Emma och Mamma åka och köpa imorgon på Hööks, lagom taggad. Dessa stibyglar kostar mycket, men är förhoppningsvis helt klart värt det. Iallafall vad jag har hört ifrån vänner som har köpt dem.
 
Grimma - Denna grimma är ifrån Hööks egna märke JH Collection, jag har velat haft den sedan den kom ut i butikerna och på nätet. Sjukt snyggt med guld och läder detaljer. 
 
Benskydd - Min favorit färg är just den blåa färgen som är på dessa benskydd. Vi har en huva och ett schabrak i denna frägen, vill såklart ha ett par benskydd i samma färg. Dessa är ifrån Showmaster, ett jätte bra märke enligt mig.
 
Schabrak - Detta schabraket är ur snyggt, älskar färgen verkligen. Det passar super bra till min blåa klister ridbyxor som jag för tillfället bor i. Vi har ett liknande som är ifrån Charlies som jag är super nöjd med. 
 
 

Detta är inte okej #1


Är det verkligen såhär vi vill att samhället ska se ut? Vill vi att folk ska hata på en annan person tills h*n blir självmordsbenägen?

Att lägga ut på sociala medier att man hatar en person är så långt bort acceptabelt som det kan bli. Jag förstår verkligen inte hur man kan må så dåligt att man är tvungen att hata på andra. 

Som tex en tjej jag hittade på en hatsida på instagram. (Texten ni läste ovan). Jag tycker inte att detta är okej, inte någon stans. Att dessutom lägga upp en bild på personen är all the way wrong. Även om hon får massor med stöttande kommentarer så är det inte okej. Det är någonting vi måste lära oss, inte okej = Inte okej. 

Jag skäms, rakt igenom när jag läser detta. Inte för att jag tycker illa om personen kontot hänger ut, utan för att vi lever i denna världen där detta accepteras. Ingen har tagit tag i detta ÄVEN fast det är såååå lätt. Detta gör mig så ledsen, att en så fin människa ska behöva ligga ute på ett hata emo konto på instagram. 

Vad tänker vi med? Hur kan detta vara acceptabelt? Huuur? Varför gör ingen någonting? Kontot borde ha raderats för flera månader sedan, men ingen har gjort något. Trots att det var 27 veckor sedan fotot publicerades. 

Att ha en egen stil måste kunna accepteras. Det är helt enkelt bara så.En lätt regel som är SÅ lätt att följa.

Jag blir så sjukt irriterad på allt näthat. Och verkligen att ingen har gjort något. 

Jag hoppas och tror att ni aldrig någonsin gör det här. Det måste ni lova mig, även om det är svårt att acceptera andra så är det en sak vi måste kunna göra. Vi ser inte ut på samma sätt, vi har inte samma stil, vi kanske inte pratar samma språk. Men vi måste acceptera varandra! Thats it. 

Egentligen är det helt otroligt att jag ens sitter och skriver detta då det borde vara självklart för alla.

Inlägg från min andra blogg! :)

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se