Clearround!!

ÅÅh, vad jag har längtat.

Jag har inte haft en "riktig" clearround jag har kunnat fota på. Imorgon är det över 80 starter och jag hoppas på att få väldigt bra bilder. Höjderna ligger upp emot 130cm, vilket är väldigt högt. Räknar nog med att fota en del av mina kompisar, inte alla men några. 
Det är lite roligare att fota och titta när det är högra höjder än vanligtvis.
 
 

Body Drench - Lip Drench

Är det bara jag som har velat haft dem här läppbalsamen sjukt länge?
Dem här ser sjukt intressanta ut, jag vet igentligen inte varför. Dem ser bara bra ut, btw världens dåligaste beskrivning. Det som ser mest intressant ut är det blå gröna, Equalyptus (stav) det är alltså mintigt. Jag antar att det sticker på läpparna, mint läppbalsam brukar göra det. Jag älskar det och det är därför jag just vill ha det. 
Vilket skulle ni vilja ha?
 

Shopping suget är på topp...

Usch, hatar känslan att gå upp på morgonen och känna att jag inte har något att ha på mig. Trots att min gaderob är full med kläder, dags att rensa ur det som är för litet antagligen. Men just känslan att jag inte har något att ha på mig är hemsk. Speciellt på vardagarna. 
 
Hoppas att våren kommer snart så att jag kan fylla på min gaderob med vårkläder, plocka undan de stora stickade tröjorna och tacka dem för i år. Det skulle sitta fint.
 
Jag är väldigt sugen på nya jeans, nya tröjor och en skin jacka. En vit skinn jacka vill jag ha, usch vad snyggt. Jag behöver även ett par nya skor, det låter kanske lite dyrt när jag säger vilka jag vill ha, men. Jag vill helst ha Nike air force, dem är  snygga, låga är dem snyggaste enligt mig.
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se