Charlies Wanties

 
// Fleece // Bakskydd // KL Jacka // Schabrak // Ridbyxor // Huva // Piké // Framskydd //

Måndag morgon

Godmorgon people.
Idag är det månad, det innebär en ny vecka med nya möjligheter och nya äventyr. Jag vaknade nyss och släpade mig ur sängen, hade så jobbigt att gå upp. Jag tror att jag måste gå och sova tidigare för att vara piggare på morgonen. Hoppas att det släpper under dagen.
 
Idag sak jag till tandläkaren för andra gången i år. Jag ska fota mina tänder idag, jag sak få en bettskena. Jag har slitit väldigt mycket på dels mina framtänder men även tänderna under. Om ca 2-3 veckor så kommer jag att för resten av mitt liv få sova med en bettskena i truten, yay. Jag ha dock alltid velat haft tandställning, tro det eller ej. Så det här kommer väll att ses som en fördel i början men ju längre tiden går så kommer även jag spklart att bli pissed off på den, precis som alla andra.
 
 

Höst och glädje

Har ni också märkt att en del dagar är det 20+ och andra bara 15 grader ute? Jag tror inte att någon ahr missat det som bor runt Stockholms området och ut emot kusterna. Så himla irriterande enligt mig. Jag går upp sex på morgonen och tycker att det är skit kallt, skakar nästan tänder. Klär därför på mig något varmare, som en tjockare jacka. Sedan när man kommer till skolan så är det värsta sommar värmen. Då går man där med en stickad tröja och tycker att det är dö varmt. Exakt hur irriterande är inte det?
 
I veckan så läste jag på Facebook att Rimbo snart komemr att få ett utegym. Åh, vad jag har längtat, de skrev att det skulle minst vara 10 redskap där man kan träna hela kroppen. Där kommer jag att spendera mina efetrmiddagar. Jag som inte har tillgång till gym komemr nu att få gymma när jag har tid och vill, hur exalterad får man vara? Åh, längtar som sjutton.
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se