Clearound bilder
Bilderna är tagna med min mobil, därav kvalitén.
Jag är sååå nöjd, han har varit så himla fin dem senaste dagarna. Känslan att komma in genom portarna och sedan få startsignal är en känsla jag aldrig ledsnar på. Första starten på ett år, känns otroligt bra. 

Många horsepeople tycker säkert att jag överdriver just nu eftersom att det "bara" är en träningstävling. Men alltså herregud, ta in ordet träningstävling så bör erat liv bli lite enklare. Sedan så clearound är något stort för mig, något jag kan använda som en grund senare i livet. Vem vet? År 2023 kanske jag sitter där på en häst på os. Säg aldrig säg aldrig.

Jag är sååå nöjd över honom, trots att det var i söndags så är könslan kvar. Riktigt kul!

Godmorgon Torsdag!

Idag ser jag fram emot en bra torsdag, det måste den bli. 
Idag slutar jag 13:15 vilekt betyder att jag går halv dag (ich). Imorgon är vi lediga, då ska jag vara hemma hela dagen, det blir antagligen mer inlägg då jag måste skriva en del tidinställda till i Juni/Juli. Jag vill som sagt att bloggen ska vara uppdaterad även fast jag inte sitter och skriver inlägg just vid det tillfället. Jag tycker att det är viktigt. 
 
Idag rider Mamma lektion på Chaconne, tror att det blir mjukgörande rörelser. Han behöver komma loss i bogarna och bli rörligare i halsen, därför är det en fördel att han går 2-3 dressyr lektioner i veckan. Jag har hand om Orfeus idag, inte bestämt mig om jag ska rida ut eller rida på volten. Jag tror att det blir en tur ut i skogen idag igen. Han behöver komma ut, dessutom tycker jag att det är super kul att galoppera på en äng vid Pålgård. Riktigt kul. 
 
Fotade den här bilden sommaren 2013.
 

Övning - Förvänd galopp

Idag tänkte jag tipsa om en övning jag kommer börja köra på Chaconne. 

Övningen finner ni här: http://www.hippson.se/ridovningar/ovning-som-ger-hasten-turbo-i.htm

Jag tänker inte berätta så mycket om den då ni kan gå in på länken ovanför. Jag tycker att det är svårt att få Chaconne avspänd i nacken, våga ha stödet i handen och ge efter. Det händer väldigt sällan faktiskt. Jag hoppas även att denna övningen kommer hjälpa hans spända bogar. Han kan inte riktigt böja sig helt igenom. 

Jag har även sätt ryttare på våran anläggning som har ridit denna övningen. Alltså, jag hoppas på det bästa!Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se